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PORTO FERREIRA VINTAGE 2018 CX MADEIRA
Os Vintage Ferreira são Vinhos do Porto únicos e excecionais, exaltação máxima da qualidade de um Vinho do Porto. Com mais de 250 anos de tradição de excelência, a Ferreira tem uma das melhores garrafeiras de Porto Vintage, referência no setor, com vinhos desde 1815. Cor vermelha escura, muito carregada, quase opaca. Aroma de grande intensidade e complexidade que se alia a uma admirável harmonia. Destaque para as notas florais a esteva e balsâmicas, como a resina, urze e cedro. Especiarias como pimenta, e um ligeiro caril, bem como algumas notas iodadas são também de realçar. Na boca tem um ataque vivo, com uma acidez bem marcada, taninos robustos e evidentes. Os frutos vermelhos, bem como as especiarias, ganham clareza na prova.
Wine Enthusiast 100 Pts
VINHO PERA MANCA BRANCO
Pêra-Manca é a marca que a Fundação Eugénio de Almeida destina aos seus vinhos de excepção. Os vinhos tintos são produzidos a partir das castas Trincadeira e Aragonez. São vinhos encorpados, complexos e elegantes, com aroma a passas de frutos e essências das madeiras de estágio. Devido à grande qualidade dos taninos e madeiras utilizadas, são vinhos que apresentam grande longevidade, necessitando de algum tempo para revelar todo o seu potencial.
BLOG BIVARIETAL TINTO ALENTEJO 2016
Model: Garrafa
Cor vermelha carnuda muito escura. Tenso e fechado, concentrado e poderoso, floral e frutado, termina com algumas notas terrosas que lhe acrescentam complexidade. Sedoso e aveludado na textura, é um tinto intenso e estruturado, vigoroso mas não agressivo, complexo e elegante, de final fresco e grande potencial de guarda.
Castas: Alicante Bouschet e syrah
Idade das Cepas: 17 anos
Período de vindima: 2ª quinzena de Setembro de 2016
Fermentação: Lagares de inox com pisa a pé e controlo de temperatura
Estágio: 18 meses em barricas de carvalho francês, metade novas, metade de 2º ano
Engarrafado: Julho 2018
Acidez Total: 5,9 g/L
pH: 3,33
VINHO 100 HECTARES SOUSAO
Model: Garrafa
Selection of cutted grapes and transported in boxes directly
to the winery. Winemaking with crushing and stalk removal. Fermentation in
temperated controlled open mill.
Made from a careful selection of grapes from Sousão obtained from the best vineyards in the Douro region, this wine presents a lovely and immediately seductive scent, with black fruit, exotic woods, sweet spices and roasted cocoa. Creamy, textured, deep, with fine tannins and perfect acidity, austere and long finish, a full Douro wine.
Casa Ferreirinha Quinta da Leda Red
Is a wine with a very deep ruby colour. It has an aroma of great intensity and complexity with notes of red and black fruits, balsamic, resin and cedar standing out. Slight mentholated and spicy notes are also noteworthy, such as pepper, slight cocoa and chocolate, as the result of good maturity and discreet very well integrated wood. On the palate it has excellent volume, well integrated acidity and good quality tannins. Red and black fruits are well represented, and it has a slight shrubby taste.
VINHO VALLE PRADINHOS TINTO
Vinificação: Desengace total, fermentação com controlo moderado da temperatura e remontagens diárias. Maceração pós-fermentativa. Estagiado em barricas de carvalho durante 18 meses. Vinho não filtrado nem estabilizado pelo frio. Pode criar depósito.
Consumo: Deverá ser apreciado a uma temperatura entre os 16 ºC a 18 ºC.
Acompanha bem pratos de carnes vermelhas bem condimentados e queijos de ovelha curados.
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Quinta do Monte d'Oiro Branco Reserva Magnum
Vinification: Manual harvest on two different dates, so that all the grapes are picked with the ideal degree of ripeness. Fermentation in stainless steel vats and new French oak barrels (500 L), where it ages for 6 months and with a very mild battônage. Final batch with 45% barrels and 55% stainless steel.
Tasting Notes: Delicate nose, with notes of white flowers, discreet fruit and sea air. The mouth is deep and wide, with good acidity and a salty finish. Well integrated barrel, with structure, volume and enormous elegance.
Quinta do Monte d'Oiro Tinto Magnum 2018
Caste: Syrah. Aging in French oak barrels (16 months). Average yield per plot: 5 ton/ha. Tasting Note: Extremely elegant in the aroma of wild berries and spices. Elegance that continues in the satiny mouth, in a highly polished, juicy set, with quality fruit in the distinguished finish. Pairing: You can accompany duck, wild boar or pigeon patés, well-prepared and seasoned cod or fish dishes, or the classic steak with pepper, black pork, veal, roasted lamb, sausage and game dishes.
Quinta do Monte d'Oiro Parcela 24 Magnum
Plot nº24 is a unique vineyard in Portugal, with great genetic variability and high planting density, which give rise to a wine of enormous complexity. High quality ripe fruit, cassis, black plum, mineral and peppery notes, with great elegance. Impressive in the cleanness and expression of the fruit, with an austere, peppery flavor, with satin tannins and a very long finish, full of personality and distinction. Contains sulfites.
Quinta do Monte d'Oiro Ex Aequo Magnum
High quality ripe fruit, cassis, black plum, mineral and peppery notes, with great elegance. Impressive in the cleanness and expression of the fruit, with an austere, peppery flavor, with satin tannins and a very long finish, full of personality and distinction. Loin of lamb, a roasted kid and will do wonders with a pigeon stuffed with peas. It will evolve well in the bottle for at least 6 years after the harvest date.
Portes Grátis
Para Portugal Continental
Em todas as encomendas com um valor superior a 68 euros